AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü fare toplamak

Kahve falında ölü fare toplamak

Kahve falında ölü fare toplamak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yol kat edeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işarettir.

Kahve falında ölü fare toplamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışmalara dahil olmanız durumunda duygusal problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü fare toplamak hedeflerine ulaşacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare ölüsü toplamak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancında da artış meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında fareleri toplamak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare toplamak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ölüsüne basmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ölüleri görmek iş güç sahibi olacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evde fare ölüsü görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, hayatın kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü fareyi atmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir