AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü küçük fare görmek

Kahve falında ölü küçük fare görmek

Kahve falında ölü küçük fare görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölü küçük fare gördüyseniz:

  • Çıkışlarındaki mantık hatasını anlatmaya çalışmanın faydasını göremeyebilirsiniz.

Kahve falında ölü küçük fare görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük fındık faresi görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük fare yakalamak kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz küçük fare görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde küçük fare görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah küçük fare görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü küçük fare görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir