AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü ölü fare görmek

Kahve falında bir sürü ölü fare görmek

Kahve falında bir sürü ölü fare görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü ölü fare gördüyseniz:

  • Birkaç işi bir arada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında bir sürü ölü fare görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü siyah fare görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürüyle fare görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, hasadının tarlasında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü fare görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü beyaz fare görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde fare görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında fare sürüsü görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, hayırlı adımlar atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir