AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi kel görmek

Kahve falında anneyi kel görmek

Kahve falında anneyi kel görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi kel gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında annesini kel görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi kel görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında yarı kel kalmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini kel görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini kel görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı kel görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işarettir.

Kahve falında eşinin kel olduğunu görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, büyük bir gelir toplayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir