AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini kel görmek

Kahve falında sevdiğini kel görmek

Kahve falında sevdiğini kel görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kel gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kel görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini kel görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini kel görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel kadın görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının ortasını kel görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kel kafalı adam görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında anneyi kel görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını kel görmek müjdeli haberler alacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir