AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birini kel görmek

Kahve falında sevdiğin birini kel görmek

Kahve falında sevdiğin birini kel görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini kel gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kel görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini kel görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin birini kel görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kel biriyle evlenmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kel görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında saçların kel olduğunu görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kel görünmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine yorulur.

Kahve falında saçı kel olmak verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir