AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kel olduğunu görmek

Kahve falında eşinin kel olduğunu görmek

Kahve falında eşinin kel olduğunu görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, keder yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eşinin kel olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarınızı ortaya koyabilir, pazarlık ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında eşinin kel olduğunu görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin başını kel görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında eşini kel görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalettir.

Kahve falında kafasi kel görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kel sevgili görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşı kel görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına inanılır.

Kahve falında saçını kel kestirmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kel olduğunu görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir