AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı kel görmek

Kahve falında babayı kel görmek

Kahve falında babayı kel görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çocuk sahibi olacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında babayı kel gördüyseniz:

  • Sinirli bir ruh haline sahip olacağınız için çok çabuk öfkelenebilir, çevrenizdekileri kırabilirsiniz.

Kahve falında babayı kel görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına inanılır.

Kahve falında babasını kel görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşını kel görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, rahat geçinerek yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kafanı kel görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarı kel kalmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine inanılır.

Kahve falında kendini yarı kel görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında kel birini saçlı görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının kel olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir