AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini kel görmek

Kahve falında annesini kel görmek

Kahve falında annesini kel görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, mallarının artacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini kel gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında annesini kel görmek kendisini ona adayacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi kel görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kendini kel görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kadını kel görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kel kafalı erkek görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepesinin kel olduğunu görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin kel olduğunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, ekmeğinin bereketleneceğine alamet eder.

Kahve falında kendini kel olmuş görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir