AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, bir bebek sahibi olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek afiyete ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına delalet eder.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek işinden geri kalacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına işarettir.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmını kestirmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında saçın bir kısmının döküldüğünü görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir