AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarı kel kalmak

Kahve falında yarı kel kalmak

Kahve falında yarı kel kalmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yarı kel kalmak gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Kahve falında yarı kel kalmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine delalettir.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, parasını ve malını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini yarı kel görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, karlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yarı yolda kalmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir