AnaSayfa / Genel / Kahve falında penceresi açık ev görmek

Kahve falında penceresi açık ev görmek

Kahve falında penceresi açık ev görmek zorlukların kolayca aşılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında penceresi açık ev gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında penceresi açık ev görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Kahve falında açık kapı pencere görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında açık pencere kapatmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine delalettir.

Kahve falında pencereyi açık görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında pencere açık görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına işaret eder.

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak sıkıntıya düşeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir