AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde çikolata görmek

Kahve falında evde çikolata görmek

Kahve falında evde çikolata görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, sağlık içinde yaşanacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında evde çikolata gördüyseniz:

  • İç sesiniz, özel yaşamınızı ilgilendiren konularda sizi en doğru yöne yönlendirebilir.

Kahve falında evde çikolata görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında çikolata ekmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamileyken çikolata yemek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında çiçek çikolata görmek elinin bollaşacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok fazla çikolata görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında çikolatalı ekmek kafasının rahat edeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek rahatsızlıkların son bulacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına delalet eder.

Kahve falında çikolata çalıp yemek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir