AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla çikolata görmek

Kahve falında çok fazla çikolata görmek

Kahve falında çok fazla çikolata görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine yorulur.

Kahve falında çok fazla çikolata gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesi gerektiği ya da sonuçlanacağı konusunda kesin yargılara sahip olabilirsiniz.

Kahve falında çok fazla çikolata görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında çok fazla çikolata yemek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine tabir olunur.

Kahve falında damla çikolata görmek huzursuzlukların sona ereceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne çikolata görmek üzücü haberler alacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı pastalar görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında çikolataya bulanmak sorunların üstüste geleceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını çikolata yerken görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, yaşamına bakacağına işaret eder.

Kahve falında öğretmenden çikolata almak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir