AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata çalıp yemek

Kahve falında çikolata çalıp yemek

Kahve falında çikolata çalıp yemek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, fırsatların elden kaçacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalettir.

Kahve falında çikolata çalıp yemek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz veya hazır olmadığınız konularda sizi sorguya çeken kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çikolata çalıp yemek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının evinde çikolata yemek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bademli çikolata yemek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı yemek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli çikolata yemek ufkunun açılacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çikolata yemek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak çikolata yemek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde çikolata yemek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir