AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata ve kolonya görmek

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, çözüm bulmak için fikir danışacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata ve kolonya gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında limon kolonyası içmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eline kolonya dökmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında limon kolonyası görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya tabir olunur.

Kahve falında limon kolonyası koklamak falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kolonya almak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye kolonya vermek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek daha fazla rızık elde edileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir