AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı ekmek

Kahve falında çikolatalı ekmek

Kahve falında çikolatalı ekmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, evi yoksa ev alacağına delalettir.

Kahve falında çikolatalı ekmek gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürüp yemek onlara doyasıya sarılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı ekmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hastaysa şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata ekmek görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası çikolata yemek aile hayatının sorunlarla dolacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata ekmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında çikolatali ekmek yemek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında çikolatalı ekmek görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir