AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata ekmek

Kahve falında çikolata ekmek

Kahve falında çikolata ekmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında çikolata ekmek gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında çikolatalı ekmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek arası çikolata görmek güzel bir haber almaya, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalettir.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında çikolata ekmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet eder.

Kahve falında çikolatalı ekmek görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, zaaflarına kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatali ekmek yemek güç alacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürüp yemek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında çikolata ekmek görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir