AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek çikolata görmek

Kahve falında çiçek çikolata görmek

Kahve falında çiçek çikolata görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kazancın gittikçe artacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, gururlu bir hayat süreceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek çikolata gördüyseniz:

  • Dengeyi kurmanız gerekiyor.

Kahve falında çiçek çikolata görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata çiçek görmek güç kaybedeceğine, iyi geçim halinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek ve çikolata görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata yapmak hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatayı paylaşmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çikolata yemek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye çikolata vermek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata paylaştırmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir