AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyken çikolata yemek

Kahve falında hamileyken çikolata yemek

Kahve falında hamileyken çikolata yemek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine alamet eder.

Kahve falında hamileyken çikolata yemek gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler söz konusu oluyor olabilir.

Kahve falında hamileyken çikolata yemek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı dondurma yemek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata yemek görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, geçim derdinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bolca çikolata yemek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatalı şeyler yemek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında likörlü çikolata yemek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çikolata yemek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına inanılır.

Kahve falında kaşık kaşık çikolata yemek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir