AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerenin açık olduğunu görmek

Kahve falında pencerenin açık olduğunu görmek

Kahve falında pencerenin açık olduğunu görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencerenin açık olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında açık pencere kapatmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin pencerelerini açık görmek hedeflere ulaşamayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine delalettir.

Kahve falında pencereleri açık görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında pencere açık görmek büyük başarılara imza atılacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında açık kapı pencere görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına inanılır.

Kahve falında pencerenin açık olduğunu görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında pencereyi açık görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet eder.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak zorluklarının kalmayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir