AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev pencere görmek

Kahve falında ev pencere görmek

Kahve falında ev pencere görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev pencere gördüyseniz:

  • Ani olaylar, bir anda ortaya çıkan değişiklikler veya başkalarının beklenmedik talepleri mevcut işlerde ek sorumluluklara ya da görevlere davetiye çıkartabilir.

Kahve falında büyük pencereli ev görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına yorulur.

Kahve falında eve pencereden girmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında penceresi açık ev görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev pencere görmek halsizleşeceğine, başarının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden eve girmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına delalettir.

Kahve falında ev penceresi görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereli ev görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında penceresi olmayan ev görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir