AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev penceresi görmek

Kahve falında ev penceresi görmek

Kahve falında ev penceresi görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, solan yüzünün güleceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, birçok ortaklık kurulacağına, yolunun açılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına inanılır.

Kahve falında ev penceresi gördüyseniz:

  • İş yerinizde belirecek tatsızliklara hazır olmalısınız.

Kahve falında penceresi açık ev görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden eve bakmak iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına rivayet eder.

Kahve falında eve pencere açmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük pencereli ev görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına yorulur.

Kahve falında pencereden eve girmek Allah’ın yolundan gideceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi pencereli ev görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında penceresiz ev görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eve pencereden girmek şansın önünün kesileceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir