AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden eve girmek

Kahve falında pencereden eve girmek

Kahve falında pencereden eve girmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, güzel günlere kavuşacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, umutların biteceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında pencereden eve girmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu açıklığa kavuşturmak, istediğiniz noktanın anlaşılmasını sağlamak, mesaj vermek veya isteklerinizin yerine gelmesi için konuşma yapmak istiyorsanız elinizden geldiğince kibar olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında pencereden eve girmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine işarettir.

Kahve falında eve pencereden girmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir eve pencereden girmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden girmek kafasına göre birini bulacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evine pencereden girmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında pencereden içeri girmek onların bir adım önüne geçeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine delalettir.

Kahve falında penceresi olmayan ev görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında penceresi açık ev görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir