AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereli ev görmek

Kahve falında pencereli ev görmek

Kahve falında pencereli ev görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereli ev gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının ayağınızın altında dolaşmaması gerekiyor.

Kahve falında penceresiz ev görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mavi pencereli ev görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında pencereden eve girmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil pencereli ev görmek mal ve para sahibi olacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına işaret eder.

Kahve falında penceresi açık ev görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, fal sahibinin yalnızlaşacağına delalettir.

Kahve falında eve pencere takmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük pencereli ev görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yüzüne kan geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapısız penceresiz ev görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir