AnaSayfa / Genel / Kahve falında penceresi olmayan ev görmek

Kahve falında penceresi olmayan ev görmek

Kahve falında penceresi olmayan ev görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, onların başarıları ile övüneceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, emeklerinin heba olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında penceresi olmayan ev gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında ev pencere görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve pencere takmak can derdine düşeceğine, keyfin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında eve pencereden girmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, borçların gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında eve pencere açmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir eve pencereden girmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işarettir.

Kahve falında penceresi olmayan ev görmek bereketin artacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işarettir.

Kahve falında kapısız penceresiz ev görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereden eve bakmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir