AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve pencereden girmek

Kahve falında eve pencereden girmek

Kahve falında eve pencereden girmek sürekli bağırıp çağıracağına, işlerinin kötüye gideceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, işlerinin çok açılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında eve pencereden girmek gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında bir eve pencereden girmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine rivayet eder.

Kahve falında eve pencereden girmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden eve girmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden içeri girmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında evine pencereden girmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden girmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden eve bakmak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok pencereli ev görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir