AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi felçli görmek

Kahve falında anneyi felçli görmek

Kahve falında anneyi felçli görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, daha zengin hale geleceğine, kırgınlıkların geçeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi felçli gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinizi biliyorsunuz.

Kahve falında annesini felçli görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine yorulur.

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına işarettir.

Kahve falında anneyi felç görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi felçli görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında annemin felç olduğunu görmek günah işlemekten korunacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin felç olduğunu görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işaret eder.

Kahve falında annemi felçli görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir