AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin felç olduğunu görmek

Kahve falında annemin felç olduğunu görmek

Kahve falında annemin felç olduğunu görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, dargınların barışacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına tabir olunur.

Kahve falında annemin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Enerjiniz yenileniyor.

Kahve falında anneyi felç görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, karalar bağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında annemin felç olduğunu görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi felçli görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, en yüksek makamlara oturacağına rivayet eder.

Kahve falında annemi felçli görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında annesini felçli görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin felç olduğunu görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir