AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin felç olduğunu görmek

Kahve falında annenin felç olduğunu görmek

Kahve falında annenin felç olduğunu görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Kahve falında annenin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeli, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi felçli görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesini felçli görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında anneyi felç görmek Allah katında yükseleceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına inanılır.

Kahve falında annenin felç olduğunu görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına inanılır.

Kahve falında annemi felçli görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında annemin felç olduğunu görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir