AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi felçli görmek

Kahve falında annemi felçli görmek

Kahve falında annemi felçli görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hayırlı bir haber alınacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, hayatını ailesine adayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında annemi felçli gördüyseniz:

  • Bir buluşma veya görüşme olumlu sonuçlar doğurabilir ya da sizi yeni bir istikamete yönlendirebilir.

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında annenin felç olduğunu görmek galibiyetlerinin artacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi felçli görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında annesini felçli görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında annemi felçli görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında annemin felç olduğunu görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi felç görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir