AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini felçli görmek

Kahve falında annesini felçli görmek

Kahve falında annesini felçli görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, insanlarla tartışacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini felçli gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri garantilemek için taktik uygulamanız durumunda hamleniz karışıklık veya gerginlik yaratabilir.

Kahve falında annemin felç olduğunu görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek güvensizlik duymaya, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işaret eder.

Kahve falında annemi felçli görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin felç olduğunu görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi felçli görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına inanılır.

Kahve falında anneyi felç görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, işlerinin yarım kalacağına yorulur.

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında annesini felçli görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir