AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yokluğun biteceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında ağız felci geçirmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında felç geçirdiğini görmek umutlarının tazeleneceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüz felç geçirmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına alamet eder.

Kahve falında yüz felci geçirmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir