AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev kaplumbağası görmek

Kahve falında ev kaplumbağası görmek

Kahve falında ev kaplumbağası görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında ev kaplumbağası gördüyseniz:

  • Sizinle ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanız yeni fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında kaplumbağa evde görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında evde kaplumbağa görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev kaplumbağası görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evde kaplumbağa beslemek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumsalda kaplumbağa görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında başında kaplumbağa görmek işlerinin gelişme göstereceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan kaplumbağa görmek rahat şekilde geçineceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir