AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan kaplumbağa görmek

Kahve falında uçan kaplumbağa görmek

Kahve falında uçan kaplumbağa görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yeni bir yol tutulacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, belki ölümler görüleceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan kaplumbağa gördüyseniz:

  • İyi gitmeyen şeyler varsa, ısrarla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Kahve falında uçan kaplumbağa görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağanın uçtuğunu görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında akvaryumda kaplumbağa görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters dönmüş kaplumbağa görmek hayallerin gerçekleşeceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne binmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, işlerinin hemen hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağaya sarılmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evde kaplumbağa beslemek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir