AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa evde görmek

Kahve falında kaplumbağa evde görmek

Kahve falında kaplumbağa evde görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kötü haberlerin alınacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağa evde gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar da yaşanabilir.

Kahve falında evde kaplumbağa görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ev kaplumbağası görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa evde görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında evde kaplumbağa beslemek üzüntülerin biteceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında falda kaplumbağa görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek ve kaplumbağa görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa saldırısına uğramak kısmetin ve şansın açılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir