AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kaplumbağa görmek

Kahve falında evde kaplumbağa görmek

Kahve falında evde kaplumbağa görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, atılan adımların zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Herkesin kendi fikirlerinin ele alındığından emin olduğu bir uzlaşma metni sağlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağa evde görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Kahve falında evde kaplumbağa beslemek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında evde kaplumbağa görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ev kaplumbağası görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa beslemek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kumsalda kaplumbağa görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kaplumbağa görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yumurtası görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir