AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, maceralara atılacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük veya daha tecrübeli kişiler zor zamanlarınızda size fikir verebilirler.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu kırmak çok pişmanlık duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kabuğu olmayan kaplumbağa görmek manevi olarak da yıpranacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa kabuğu görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kabuksuz kaplumbağa görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir