AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında kaplumbağa görmek

Kahve falında başında kaplumbağa görmek

Kahve falında başında kaplumbağa görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, darlanacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında başında kaplumbağa gördüyseniz:

  • Parasal konuları veya iş birliklerini ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda yaşanan tıkanıklık veya terslikler sona eriyor.

Kahve falında başında kaplumbağa görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa evde görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın büyüdüğünü görmek huzurunun da yerine geleceğine, kazancının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kafası görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağa çizmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin içinde kaplumbağa görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa beslemek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kaplumbağası sevmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir