AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda kaplumbağa görmek

Kahve falında kumsalda kaplumbağa görmek

Kahve falında kumsalda kaplumbağa görmek dertlerin son bulacağına, diplomalarının artacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kumsalda kaplumbağa gördüyseniz:

  • Duygusal bir konunun işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Kahve falında kumsalda kaplumbağa görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kumsalı görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kumsalda yürümek maddi konuda zayıflayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumsalda namaz kılmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumsalda koşmak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kumsalda ev görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumsalda olmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kumsal görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir