AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kaplumbağa beslemek

Kahve falında evde kaplumbağa beslemek

Kahve falında evde kaplumbağa beslemek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, birçok engelin aşılacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında evde kaplumbağa beslemek gördüyseniz:

  • Tuzağa düşmekte olan bir kişinin farkında olsanızda, o kişiye bunu göstermek zor olabilir.

Kahve falında evde kaplumbağa beslemek güzel ve mutlu günler görüleceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa beslemek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağayı beslemek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalettir.

Kahve falında kaplumbağa beslediğini görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında yılanı evde beslemek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına işaret eder.

Kahve falında evde güvercin beslemek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında evde domuz beslemek kazanca kavuşacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde hayvan beslemek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir