AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev çatısına çıkmak

Kahve falında ev çatısına çıkmak

Kahve falında ev çatısına çıkmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ev çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Kahve falında ev çatısına çıkmak problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek çatıya çıkmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında merdivenle çatıya çıkmak berekete ve zenginliğe ulaşacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalettir.

Kahve falında çatının üstüne çıkmak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında kiremit çatıya çıkmak kısmetinin bollaşacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatı üstüne çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında caminin çatısına çıkmak çocuk sahibi olacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir