AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiremit çatıya çıkmak

Kahve falında kiremit çatıya çıkmak

Kahve falında kiremit çatıya çıkmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, insanlara küsüleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kiremit çatıya çıkmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Kahve falında kiremit çatıya çıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işarettir.

Kahve falında çatıda kiremit görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiremitli çatı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatı kiremit görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında çatıya kiremit dizmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiremit aktarmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, adından konuşulur olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiremit dizmek düşmanlarını alt edeceğine, büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiremit ev görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir