AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatının üstüne çıkmak

Kahve falında çatının üstüne çıkmak

Kahve falında çatının üstüne çıkmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında çatının üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında çatı üstüne çıkmak kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatının üstüne çıkmak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, şifa ve ilaç bulacağına delalet eder.

Kahve falında ev çatısına çıkmak hafifleyeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında çatı kata çıkmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, alım gücünü yitireceğine delalet eder.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiremit çatıya çıkmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenle çatıya çıkmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatı çıkmak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir