AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek çatıya çıkmak

Kahve falında yüksek çatıya çıkmak

Kahve falında yüksek çatıya çıkmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek çatıya çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı kişileri tolere etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yüksek çatıya çıkmak bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına inanılır.

Kahve falında yüksek binanın çatısında olmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, ileride çok zengin biri olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek çatıda olduğunu görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında yüksek çatıda olmak huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kendi patronu olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir çatıdan düşmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir