AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin çatısına çıkmak

Kahve falında caminin çatısına çıkmak

Kahve falında caminin çatısına çıkmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, yeniden can bulacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bereketin artacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Kahve falında caminin çatısına çıkmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cami çatısını görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami çatısı görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında çatı katına çıkmak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hüsrana uğratacağına delalet eder.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çatı çıkmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hayallerinin suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatı üstüne çıkmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatı kata çıkmak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir