AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın çatısına çıkmak

Kahve falında binanın çatısına çıkmak

Kahve falında binanın çatısına çıkmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, bereketli işler yapılacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine inanılır.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Yalnız kaldığınızda daha verimli çalıştığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bina çatısına çıkmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini binanın çatısında görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Kahve falında binanın çatısını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında bina çatısı görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir