AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı üstüne çıkmak

Kahve falında çatı üstüne çıkmak

Kahve falında çatı üstüne çıkmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çatı üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız değişiklikler ruhen size iyi gelebilir.

Kahve falında çatı üstüne çıkmak az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına inanılır.

Kahve falında çatının üstüne çıkmak hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulur.

Kahve falında caminin çatısına çıkmak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında çatı çıkmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine delalet eder.

Kahve falında bina çatısına çıkmak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı katına çıkmak daha şık mekanlarda eğleneceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir