AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenle çatıya çıkmak

Kahve falında merdivenle çatıya çıkmak

Kahve falında merdivenle çatıya çıkmak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında merdivenle çatıya çıkmak gördüyseniz:

  • Belli iş birliği, ortaklık ya da ilişkilerinizi sorgulayabilir.

Kahve falında merdivenle çatıya çıkmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak takdir toplayacak işler yapacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev çatısına çıkmak sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin çatısına çıkmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek çatıya çıkmak sorunları başarıyla çözmeye, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatı üstüne çıkmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında çatı kata çıkmak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir