AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev camı kırmak

Kahve falında ev camı kırmak

Kahve falında ev camı kırmak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında ev camı kırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kendinizi iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında ev camı kırmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine yorulur.

Kahve falında cam kapı kırmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında araba camını kırmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde cam kırmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet eder.

Kahve falında kapı camı kırmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında silahla cam kırmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir